“Onomatobleja” večeras u Banjoj Luci

“Onomatobleja” večeras u Banjoj Luci

Onomatobleja ekipa dolazi u Banjaluku sa potpuno novom predstavom pod nazivom: Onomatobleja TALK SHOW! Publika će imati priliku da pogleda ovu predsta

Otvoren poziv za peti MFK Goran Terzić
Najava događaja
Počinje dostava namirnica starim i bolesnim u Banjaluci

Onomatobleja ekipa dolazi u Banjaluku sa potpuno novom predstavom pod nazivom: Onomatobleja TALK SHOW! Publika će imati priliku da pogleda ovu predstavu večeras sa početkom od 19:30 u Domu omladine.

Onomatobleja je satirična komedija  koja je nastala iz satirične radijske emisije. Radi se o trećoj turneji po Bosni i Hercegovini, a do sada su uspjeli da obiđu 18 gradova. Publiku očekuje mnogo satire, smijeha i plača.

Večeras će Omer Hodžić biti u ulozi voditelja i ugostiće neke od najvažnijih imena današnjice: Dr. Teo Insomnia, Ivor Upitnik, Mujaga Raskomadina, Mikloš Lošić, Đontra te još zanimljivih osoba, kako se navodi u najavljenom događaju na Facebook-u.

Stand-up komičar, Omer Hodžić za naš portal navodi da publiku očekuje dosta smijeha.

“Banja Luka je 18. grad koji posjećujemo u okviru treće turneje po Bosni i Hercegovini. Svakodnevne situacije predstavljamo kroz satiru u ovom predizbornom korona periodu. Publiku očekuje dosta smijeha”, navodi Hodžić.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da im se jave na njihovu Facebook stranicu kako bi rezervisali svoje mjesto, s obzirom na to da je broj mjesta ograničen. Takođe, organizatori mole sve prisutne da se pridržavaju propisanih mjera, te da nose maske.

Ulaz je besplatan.

(Infoveza)