Milan Ćurlić Ćurla iz Banjaluke prijetio našoj redakciji

Milan Ćurlić Ćurla iz Banjaluke prijetio našoj redakciji

Tokom vikenda na redakcijski mejl našeg portala i na Fejsbuk stranicu stizale su prijetnje i "dobronamjerni savjeti" da obrišemo vijesti koje smo obja

Tuže i vlastitu djecu da bi izbjegli alimentaciju
SC Borik pays monthly rent for the bowling alley 9,000 to a company that is under mortgage
Institutions in Republika Srpska have been illegally charging participation fees for secondary schools for years

Tokom vikenda na redakcijski mejl našeg portala i na Fejsbuk stranicu stizale su prijetnje i “dobronamjerni savjeti” da obrišemo vijesti koje smo objavljivali zadnjih dana, ili će nam, u suprotom, stranica biti srušena, a prethodno na nju pušten pornografski sadržaj.

Milan Ćurlić Ćurla je čovjek koji je prijetio našoj redakciji, a predstavio se pod lažnim imenom Igor Soldat, navodeći da je haker iz Albanije.

Bitno je istaći kako Ćurlić nije nikakav haker, a kako Infoveza saznaje, njegova supruga zaposlena je na Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci. Ćurlić je, kako možete da vidite na fotografijama, u bliskim odnosima i sa Nenadom Stevandićem, predsjednikom Ujedinjene Srpske i sa Vladom Đajićem, direktorom UKC-a i istaknutim članom SNSD-a.

Nije ni čudo da baš ova politička garnitura prijeti našem portalu, jer smo unazad 10 dana otkrili kako turistička agencija nabavlja medicinsku opremu Institutu za javno zdravstvo. V.d. direktora Instituta je upravo kadar Stevandićeve preletačke stranke.

Direktora Instituta Branislav Zeljković, istaknuti kadar US, je i bivši izvršni direktor zadužen za javne nabavke u Fondu zdravstvenog osiguranja, a njegova supruga je Mirela Kajkut Zeljković, poslanik Ujedinjene Srpske u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Ovom prilikom, javno se zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da identifikujemo Ćurlića, a o svim saznanjima će biti obaviješteni nadležni organi.

Infoveza / Stefan Blagić